Zoeken naar straks naar

Uw zoekactie voor straks naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alex 65 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Voor nu
Goedemorgen ga nu naar Zelzate naar de markt en zou me graag eens laten zuigen voor de eerste keer ben wel klein geschapen. Ben 68 1m80 90 kg. Is er iemand van tegen de markt om eens kennis te maken ? Liefst oudere man .  
Neukhoer 63 jaar Antwerpen - Retie
Onderdanige neukhoer zoekt pooier/meester
Ik ben een jonguitIende zestiger en ik ben door mijn vorige pooier/eigenaar uitbesteed aan andere mannen e. Hij hebruikt mij ook sexueel. Hij is overledenen ik ben u op zoek naar een nieuwe pooier/eigenaar die mij zijn eigendom maakt. Ik heb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ikbwoon alleen en kan alle dagen ontvangen maar ook verplaatsen.  
Gast 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fun vandaag
Hi; ik ben op zoek naar slanke gast onder 35 voor wat geile fun vandaag. Kussen likken pijpen en bij klik neuken Ik ontv discreet in Gent of verplaats in regio.  
Op mijn knieën 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op mijn knieën in lingerie
Ik zit op mijn knieën klaar in lingerie van mijn vrouw Je komt binnen betast me overal. Trekt de string naar beneden en plast en spuit in de string tegen mijn kontgaatje  
kinky 36 jaar Antwerpen - Herentals
Opzoek naar jonge gast
Hoi daar, ik ben zelf 36j, 1m84, 95kg. Ik zoek voor het weekend/ander moment, een leuke date. Kan niet ontvangen dan. Kan verplaatsen als jij kan ontvangen of cardate. Zelf ben ik top. Vind lekkere kaal geschoren ballen en lul de max. Ik hou vooral van lekker naakt wezen, trekken, pijpen. Liefts geen behaarde mensen. Haar knapt af voor mij. Ook geen mollige mensen aub. Ik sta ope voor een leuke date, wil gerust nog wel wat lekkers hale. Dat we wat high zijn ofzo met wat viagra erbij. Liefst reageren met stats en een lekkere foto. En hopelijk vinden we zo een geile date en dat we elkaar dan meermaals lekker kunnen late klaarkomen. X  

Opzoek naar jonge gast
sporty 45 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
erotiche -massage
hallo hier slanke onbehaarde goodlooking bi man stats 186 78 17 op zoek naar man met ervaring die kan ontvangen die erotiche massages geeft .zeer gewillig onderdanig en poppers geil .interesse mail met wat info en naaktfoto graag slank hygiene disretie en verzorgd voorkomen .verplaats zich vlot voor de juiste persoon die ik zoek .  

erotiche -massage
Sander 53 jaar Zeeland - Hulst
Wie zin deze namiddag .
Ik ga deze namiddag naar de sekscinema in hulst . Welke man heeft zin om gezellig van elkaar te genieten . Ik ben daar om 15.30  
Walter 70 jaar Limburg - Halen
Dominante top gezocht
Hoi mannen, ik ben op zoek naar een tochwel iet of wat dominante top. Ik ben voor veel te vinden en wil mijn grenzen zeker nog verleggen. Ik ben graag naakt en zie ook graag naakte mannen. Ik ben altijd intiem lekker glad geschoren en ook dat zie ik het liefst bij andere. Ik kan jammer genoeg niet ontvangen, maar me verplaatsen is geen enkel probleem. Ik ben nu donderdag de ganse dag vrij en zou dan nog eens heerlijk willen stoeien met een andere man die van aanpakken weet. Ik kijk uit naar de reactie van een dominante top. Als het kan mag je zeker een foto mee sturen.  

Dominante top gezocht
bert 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
ik wil slipjes komen passen
Heb je toevallig nog mooie slipjes liggen dan wil ik graag eens door de dag langskomen om er eens naar te kijken,ik zal dan vragen of ik ze eens mag passen waarop jij zegt ok maar dan moet je me wel laten kijken of ze goed passen,ik trek er eentje aan en toon mezelf in slip aan jou zodat je kan keuren en de pasvorm checken,na wat gewrijf zal je merken dat het slipje te klein word en trek je het uit zodat ik in mijn nakie voor je sta,zelf blijf ik wel de hele tijd passief,is voor de liefhebbers die graag een naakte kerel zien.  
gisteren
trainee 33 jaar Antwerpen - Zandhoven
Anal trainer gezocht
Hy allen. Via deze weg op zoek naar een leuke rustige maar toch light domi man om m'n kontje te helpen open werken. Ik heb een grote interesse om vers te worden (voorlopig enkel top) maar heb iemand nodig om te helpen. Liefst iemand met het nodige materiaal en geduld, iemand die kan ontvangen (niet te ver)... . Graag ben je max 45, slank (niet onknap...). Met kinky kantje mag. Ik 33 177 70 16top - looking om vers te worden. Ik ontvang niet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10